Zákon přitažlivosti

Ať už věříš, že to dokážeš, nebo že to nedokážeš, ... máš pravdu!

-- Henry Ford

 

Nejmocnějším zákonem vesmíru je zákon přitažlivosti. Všechno ve Vašem životě a životech lidí okolo nás je zákonem přitažlivosti ovlivněno. 

Tento zákon říká, že to, co je podobné, se přitahuje. Rčení "vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá" vlastně pojednává o zákonu přitažlivosti. Dalším projevem zákona přitažlivosti je jev, kdy člověk, který nejvíc mluví o nemocech, je nemocný a člověk, který mluví o úspěchu, je úspěšný.

Neustále vysíláme naše myšlenky do kosmu. Zákon přitažlivosti neustále odpovídá na naše myšlenky, takže stále vytváříme vlastní realitu.

Když se budete soustředit na věci, které nechcete a budete se u toho cítit negativně, tak to buď vytvoří, nebo zachová ty samé negativní situace ve Vašem životě. 

 

Možná již chápete důležitost kontroly našich vědomých myšlenek a udržování těchto vědomých myšlenek v pozitivní náladě. Ale co naše podvědomé myšlenky? Naše podvědomí může mít velký vliv na výsledky, kterých se snažíme dosáhnout ve svém životě. Uvězněné emoce a negativní podvědomé programy na nás působí svým negativním vlivem velkou částí skrze mechanismus našeho podvědomí. Můžete se snažit sebevíc myslet pozitivně a vidět sklenici napůl plnou, ale vaše podvědomé uvězněné emoce vás zrazují neustálým vysíláním svých vlastních obzvláště negativních myšlenek - frekvencí do univerza. 

Čím více uvězněných emocí máte, tím více negativní myšlenkové energie vyzařují a tím těžší bude přitáhnout, co opravdu chcete.

 


Když se osvobodíte od uvězněných emocí a negativních podvědomých programů, podvědomí nebude vysílat tolik negativní energie, myšlenková a emoční frekvence se změní a pro vás bude snazší si přitahovat to, co skutečně chcete.