Co ovlivňuje 95% Tvého wellbeingu?

Co ovlivňuje 95% Tvého wellbeingu?

Přála by sis zlepšit svůj život?

Být zdravá, spokojená, sebevědomá?

 

Určitě se tedy snažíš pro to něco dělat. Jako první věc začneš dodržovat správnou životosprávu:

  • Dostatek spánku 
  • Zdravě jíst
  • Mít nějaký fyzický pohyb
  • Pobývat v přírodě
  • Být co nejvíce pozitivně naladěna

 

A pak Ti začne připadat divné, že toto všechno děláš a stejně se necítíš dobře. Většinou pak:

  • V případě fyzických zdravotních potíží začneš navštěvovat doktory
  • V případě psychických potíží, například úzkostí a depresí, vyhledáš psychologa a nebo začneš meditovat
  • Začneš číst seberozvojovou literaturu, knihy o psychosomatice, ...

 

Ale akorát se motáš ve stále stejných potížích a nemůžeš přijít na to, co máš tedy dělat, aby Ti bylo fajn a Tvůj život Tě naplňoval...

 

Ale co když je to všechno ještě trochu jinak? 

 

Položila sis někdy otázku, co vlastně řídí Tvůj život? Možná tušíš správně - JE TO NAŠE MYSL. Ale 95% naší mysli tvoří podvědomí a nevědomí. 

 

Co je tedy to, co ničí Tvůj život?

Z 95% to jsou Tvoje PODVĚDOMÉ a NEVĚDOMÉ negativní programy

 

Je načase začít pracovat s tím, co má největší podíl na tom, že Tvůj život nestojí za nic.

 

 Dokud neuděláš své nevědomí vědomé, bude řídit váš život a budete tomu říkat osud.“ - Carl Gustav Jung

 

Hádám, že se snažíš starat o své fyzické tělo - super, jen tak dál. Možná i pravidelně medituješ a Tvá vědomá mysl je tedy více soustředěná v přítomném okamžiku - super, jen tak dál! Snažíš se v sobě vyznat a tak čteš různé knihy, jak vědomě zlepšit svůj život - super! Ale - to, co má největší dopad na Tvou pohodu a zdraví, úplně ignoruješ.

 

Snažíš se starat o domácnost, rodinu - aby všechno bylo v pořádku a uklizené, ale nestaráš se o to, co je zdrojem síly a energie, aby tohle všechno fungovalo. Když budeš mít skutečně uklizeno ve svém nitru, z Tvého nitra bude vycházet harmonická sebevědomá a spokojená energie. Teprve potom můžeš dát ostatním, i sama sobě, co v Tobě skutečně je. Ať máš jakékoliv potíže - krátce, nebo už velmi dlouho, fyzické, nebo psychické, na tom nezáleží.

 

Díky energetické práci se Ti postupně bude měnit Tvá frekvence (protože všechno je energie, i my sami). Ze zmatené, třeba i nemocné, nejisté ženy plné strachů se začneš měnit v harmonickou osobnost s jiskrou a hlubokou sebedůvěrou. 

 

Jak to můžu vědět? 

Věnuji se několika metodám, které dokáží i velmi hluboká traumata transformovat a uvolňovat. Díky tomu jsem se dokázala sama dostat z chronických depresí, úzkostí, desítky let trvajících hlubokých kožních zánětů, chudokrevnosti, odpojení od těla, nechutenství (vážila jsem 41kg), sebepoškozování a dalších problémů. A stejně tak díky tomu pomáhám dalším ženám s jejich potížemi, více se dozvíš tady.